Privacy Verklaring

Pedicurepraktijk Maaike Fasol Pedicurepraktijk Maaike Fasol, gevestigd aan de Savorninlohmanlaan 81, 5252 AG Vlijmen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contact Gegevens

  • www.pedicurepraktijkmaaikefasol.nl
  • de Savorninlohmanlaan 81
  • 5252 AG Vlijmen
  • Tel.nr. +31618097584
  • Persoonsgegevens die wij verwerken

    Pedicurepraktijk Maaike Fasol verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

    • Voornaam
    • Tussenvoegsel
    • Achternaam
    • Geboortedatum
    • Geboorteplaats
    • Adresgegevens
    • (Zakelijk) Telefoonnummer
    • (Zakelijk) E-mailadres
    • Lijst met contactgegevens van de klant via een app

    Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

    Pedicurepraktijk Maaike Fasol verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

    • Gezondheid
    • BSN

    Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

    Pedicurepraktijk Maaike Fasol verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

    • Het afhandelen van uw betaling
    • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
    • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

    Pedicurepraktijk Maaike Fasol bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende persoonsgegevens: BSN, geboortedatum, naam, voornaam, adresgegevens > Bewaartermijn: zolang de patiƫnt onder behandeling is. Na die tijd 5 jaar. Reden> om goed met derden te kunnen communiceren, te overleggen en betalingen af te kunnen handelen.

    Delen van persoonsgegevens met derden

    Pedicurepraktijk Maaike Fasol verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Pedicurepraktijk Maaike Fasol blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

    Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

    Pedicurepraktijk Maaike Fasol gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Pedicurepraktijk Maaike Fasol en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar maaikefasol@gmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Pedicurepraktijk Maaike Fasol wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Pedicurepraktijk Maaike Fasol neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via maaikefasol@gmail.com