Praktijk

In januari 2011 heb ik mijn praktijk geopend. Ik werk deels in mijn praktijk en deels ambulant (bij patienten aan huis). Ik merk dat de behoefte om aan huis te komen bij clienten erg groot is. Veel clienten zijn vaak moeilijk ter been, waardoor ze niet makkelijk naar een pedicure toe kunnen. Het is erg belangrijk voor deze mensen dat ze toch geholpen worden, om problemen aan de voeten te voorkomen, zodat ze zo mobiel mogelijk blijven. Daarom werk ik deels ambulant

Mijn praktijk bevindt zich in Vlijmen, ik heb daar een ruimte ingericht aan huis in de De Savornin Lohmanlaan 81. Daar bent u ook altijd welkom! Mijn werkgebied betreft vooral de omgeving Vlijmen en Drunen, maar mocht u uit een andere plaats in de omgeving komen, dan kunt u altijd contact opnemen en dan kunnen we de mogelijkheden bekijken.

U kunt bij mij als client terecht voor ingroeiende nagels, schimmelnagels, nagelcorrecties, likdoorns, eelt, kloven, alu u diabetisch bent, als u reuma heeft en als u als actief sporter (recreatief of professioneel) voerklachten heeft. Dus voor alle problemen omtrent uw voeten, maar ook voor de gewone verzorging van uw voeten! Ik ben lid van ProVoet en sta vermeld in het KRP. Dit wil zeggen dat ik binnen3 jaar de nodige accreditatiepunten moet behalen om mijn certificaten geldig te houden. Dit wordt behaald door middel van bijscholing. Zo blijf ik altijd up-to-date.

Ik werk met producten van het merk Samenwerkende Pedicures. Deze producten bieden stuk voor stuk een oplossing voor veel voorkomende problemen zoals kloven, eelt, voetschimmel etc.

Ik zie u graag snel in mijn praktijk of bij u thuis!

Groetjes

Maaike Fasol